Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιδήμαρχος - Υπηρεσία: 0-1

Ήταν Ιούνιος μήνας. Παίρνω τηλέφωνο τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου (Παντελή Πελεκάνο) του Δήμου Βόλου να λύσει το πρόβλημα που φαίνεται στη παρακάτω φωτογραφία, να φροντίσει δηλαδή να καθαριστούν τα χόρτα της γωνίας (στάσιμα νερά, κουνούπια κλπ).

Συνήθως δεν το κάνω αυτό, αλλά οι νοικοκυρές της περιοχής μου είπαν: είχες 12 χρόνια στο Δήμο, πάρε τηλέφωνο, εσένα θα σε ακούσουν. Πήρα τηλέφωνο τον Αντιδήμαρχο και η υπόσχεση ήταν για άμεση παρέμβαση. Τον Ιούνιο μήνα.

Τον Σεπτέμβριο μήνα (η παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 16/9/2013) οι κυρίες της γειτονιές με ειρωνεύτηκαν για την ποιότητα των "γνωριμιών και των προσβάσεων μου στο Δήμο".

16/9/2013 στέλνω email στον Διευθυντή της Υπηρεσίας Πρασίνου. Άμεσα μιλήσαμε τηλεφωνικά και είπε ότι στις 19/9/2013 (με τη λήξη της διήμερης απεργίας) θα στείλει συνεργείο.
Έτσι και έγινε. Μάρτυρας η παρακάτω φωτογραφία (19/9/2013).

Σημείωση: η καθαριότητα έγινε από τις κυρίες της περιοχής, αμέσως μετά την κοπή των χόρτων. Όταν τις ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό μου είπαν "σιγά μη περιμένουμε πότε θα ασχοληθεί με το θέμα η άλλη κυρία του Δήμου που είναι υπεύθυνη γιαυτό".

Συμπέρασμα: Αντιδήμαρχος - Υπηρεσία 0-1.