Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Λοβέρδος 4ο.

Να προσεγγίσουμε τώρα την καταδυνάστευση των 10 εκατομμυρίων Ελλήνων από τις 250.000, όπως αποδείχθηκε προηγουμένως, δημόσιους υπαλλήλους (το 1.000.000 δημοσίων υπαλλήλων του κ. Λοβέρδου το κρατάμε για να πορεύονται οι ανίδεοι και να γελάνε οι ειδικοί και οι προσεγγίζοντες τα θέματα δια μέσου πραγματικών στοιχείων).

Τι είναι η Δημόσια Διοίκηση και οι εργαζόμενοι σαυτήν;
Είναι με απλά λόγια ο μηχανισμός για την εφαρμογή των Νόμων που ψηφίζει η Βουλή των Ελλήνων, οι τριακόσιοι εκπρόσωποί μας.

Παράδειγμα:
Πάει ένας αγρότης να πάρει μια επιδότηση που δικαιούται. Του ζητάει ο γεωπόνος μερικά έως πολλά δικαιολογητικά και ο αγρότης αγανακτεί με τον γραφειοκράτη υπάλληλο.
Να δεχτούμε ότι ο γεωπόνος κοιμήθηκε το βράδυ και το πρωί που ξύπνησε είπε ότι θα ζητάω τα χ δικαιολογητικά από τους αγρότες για να τους ταλαιπωρώ ή να δεχτούμε ότι αυτά προβλέπονται από σχετική ΝΟΜΟΘΕΣΊΑ που ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων;
Αν ισχύει το δεύτερο, που ισχύει, τίθεται το ερώτημα:
Ποιός ταλαιπωρεί τον αγρότη ο γεωπόνος δημόσιος υπάλληλος που είναι εκ του Νόμου υποχρεωμένος να εφαρμόζει τους Νόμους ή οι Υπουργοί που εισηγούνται και οι Βουλευτές που ψηφίζουν τους Νόμους οι οποίοι μετά πρέπει να εφαρμοστούν;