Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Γη Υψηλής Παραγωγικότητας και εκτός σχεδίου δόμηση.

Άλλη μια επιτυχία του Blog. Στις 18/5/2011 αναδείξαμε το θέμα της εκτός σχεδίου δόμησης σε συνδυασμό με την γη υψηλής παραγωγικότητας ( http://danilopoulos.blogspot.com/2011/05/blog-post_4859.html ).
Έκτοτε και σωστά ασχολήθηκαν με το θέμα η Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμοι, Περιφέρεια, ΤΕΔΚ) αλλά και οι Βουλευτές της Μαγνησίας, αν και το πρόβλημα ήταν πανελλαδικό.
Διαβάζουμε ότι έγινε σχετική νομοθετική ρύθμιση που πηγαίνει το θέμα ένα χρόνο αργότερα, μέχρι να γίνουν ανά Δήμο χάρτες που να οριοθετούν την γη υψηλής παραγωγικότητας (πιάσε το αυγό και κούρεψέ το).
Προς το παρόν αφήνουμε τους Βουλευτές να ερίζουν για το ποιος έκανε τις περισσότερες ενέργειες επίλυσης του προβλήματος, που κατά τύχη δημιούργησαν οι ίδιοι με την δική τους ψήφο (ή όποιων συναδέλφων των ήταν στην Βουλή) όταν ψηφίστηκε ο Νόμος που δημιούργησε το πρόβλημα!!!
Στέλνουμε δε χαιρετίσματα στον κ. Λοβέρδο για να αντιληφθεί επί τέλους ποιος ταλαιπωρεί τους δέκα εκατομμύρια Έλληνες, οι δημόσιοι υπάλληλοι ή οι Νόμοι που ψηφίζονται και μετά αυτοί που τους ψήφισαν (οι Υπουργοί και οι Βουλευτές) συνήθως και ατομικά δεν γνωρίζουν τίποτε για τον "φόνο"!!!