Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Επιτυχίες!!!

Να που ακόμη και μεμονωμένο προσωπικό Blog (http://danilopoulos.blogspot.com) έχει επιτυχίες. Εκτός από την πληροφόρηση των φίλων και γνωστών που το διαβάζουν φαίνεται, εκ των αποτελεσμάτων πάντα, ότι επηρεάζει και τις εξελίξεις (σε μεμονωμένες περιπτώσεις πάντα). Αναφέρονται τρεις περιπτώσεις επηρεασμού:

Περίπτωση πρώτη. 5/5/2011 στο σχόλιο με τίτλο "Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου" http://danilopoulos.blogspot.com/2011/05/blog-post_05.html φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επαναλειτουργίας του ιστοτόπου του Δήμου Βόλου που είχε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, έπειτα από επισήμανση και οχλήσεις από μέρους μας.

Περίπτωση δεύτερη: 18/5/2011 επισημαίνεται μείζον πρόβλημα για την έκδοση οικοδομικών αδειών με τίτλο "Εκτός σχεδίου Δόμηση. Εξελίξεις;" http://danilopoulos.blogspot.com/2011/05/blog-post_4859.html . Με το θέμα  έπειτα ασχολείται ο τοπικός τύπος και συνεδρίασε ειδικά για το θέμα η ΤΕΔΚ σε συνδυασμό με σύσκεψη που έγινε στην Πολεοδομία του Δήμου Βόλου.

Περίπτωση τρίτη: 18/5/2011 σε σχόλιο με τίτλο "Μεσογιακοί Αγώνες - αντισταθμιστικά οφέλη" http://danilopoulos.blogspot.com/2011/05/blog-post_18.html εκφράζονται αμφιβολίες για το αν θα υλοποιηθούν οι προσδοκίες έγκρισης επί πλέον έργων σε αντιστάθμισμα του χασίματος των Μεσογειακών Αγώνων 2013. Το σχόλιο γράφτηκε γιατί και τοπικά για το θέμα το τελευταίο διάστημα υπήρχε "ακινησία".
Την Δευτέρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που θα συζητήσει το θέμα!!!