Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Επιτέλους ο ιστότοπος του Δήμου Βόλου που παρέχει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω διαδικτύου ( http://apofaseisds.volos-city.gr/δουλεύει πάλι άψογα, όπως και παλαιά.
Μετά από τρία σχόλια
44 ημέρες και σειρά τηλεφωνημάτων σε αρμόδιους του Δήμου, με ιδιαίτερη χαρά σήμερα είδα την σπουδαία αυτή υπηρεσία να λειτουργεί καλά.
Και στην περίπτωση αυτή αποδεικνύεται ότι όλα τα προβλήματα είναι σαν τα μωρά παιδιά. Για να περπατήσουν (να επιλυθούν) πρέπει κάποιος να τα πάρει από το χέρι και να κάνει "στράτα - στρατούλα".
Άρα τέλος καλό όλα καλά.
Πρόταση: επειδή γνωρίζω καλά ότι η θαυμάσια αυτή υπηρεσία δεν είναι γνωστή στο σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου (αλλά και σε Δημοτικούς Συμβούλους), παρότι το 2010 είχε αποσταλεί σε όλους ειδική επιστολή του Δημάρχου για την χρήση της για την καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών, πρέπει η Δημοτική αρχή να επανέλθει στην υπενθύμιση χρήσης της υπηρεσίας αυτής από όλους και να μην στέλνουν τους πολίτες από Υπηρεσία σε Υπηρεσία και από κτίριο σε κτίριο για την εύρεση μιας απόφασης για το προχώρημα υποθέσεών τους που σχετίζονται με αυτές.